לןגן

שושנים מבצק פילו

מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 11/06/2017 | 10:42
שושנים מבצק פילו

תקציר המתכון: איזו מנה יפייפיה שתקצור מחמאות מהאורחים, אפשר למלא במה שאוהבים😍😍😍

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מצרכים

למילוי של הפירה

למילוי של בשר טחון

אופן הכנת הבשר

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה:

  2. שימו לב- כשעובדים עם פילו תמיד לדאוג שיהיה מכוסה במגבת לחה אחרת זה מתייבש ונשבר .

  3. לצורה של השושנים;

  4. לוקחים עלה פילו, מרססים בשמן ומתחילים לסובב מהאמצע של הבצק בתנועה סיבובית עד הסוף, שמים מילוי באמצע וסוגרים את הדפנות מעל המילוי ואז הופכים ומקבלים צורה של שושנה.

  5. מרססים מעל עוד קצת שמן ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.

  6. מורחים מעל ביצה ומפזרים שומשום.

  7. אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות טורבו עד להזהבה יפה.

  8. בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.