הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהשקשוקה טעימה מאוד במיוחד לאוהבי החריף - 10 דקות קיצוץ ירקות טיגון קצר ויש לכם את זה.
לטגן במחבת בצל, כרישה, קישואים, פטריות, שיני שום, גבעולי בצל, פלפל ירוק בהיר, גמבה ופלפל חריף 5-6 דקות. .
לאחר 5-6 דקות להכניס את התרד למחבת (זה נראה המון תרד אבל לא להיבהל תוך 2 דקות התרד שוקע), לתבל בתבלינים ולערבב היטב.
לאחר שהתרד שוקע יש לעשות בורות בעזרת כף, להוסיף את הביצים .
ממליצה מעל הביצים לפזר מלח ופלפל שחור.
מורידים ללהבה נמוכה, סוגרים את הסיר עם המכסה, מבשלים את השקשוקה עד שהביצים מתקשות במקצת .
טיפים לאוהבי הגבינה.. .
אפשר להוסיף שמנת לבישול לפני ששמים את הביצים .
אפשר להוסיף מעל הביצים פתיתי גבינה עמק או פרמזן .
אפשר להוסיף גם שמנת לבישול וגם פתיתי גבינה, כל אחד מה שהוא אוהב.
בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה.