אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מנות ראשונות

1,593
צפיות

סושי במילוי גבינת עזים

המתכון של
סושי במילוי גבינת עזים

פתיחת ארוחה נהדרת

  • קטגוריהראשונות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • עוד מתכון לחג השבועות
  • מהמזנון הפרטי שלי
  • סושי במילוי גבינת עזים של פרומז'
  • מצרכים הדרושים
  • 1 חבילת אצות ים לסושי
  • 2 כוסות אורז עגול מבושל
  • 2 כפות חומץ אורז
  • 2 כפות סוכר
  • 2גזרים מבושלים וחתוכים לרצועות
  • 1 אבוקדו גם לרצועות
  • חבילת עלי עירית
  • 1 חבילת גבינת עזים של פרומז'
  • לטיגון
  • קמח,ביצה, פירורי לחם מוזהבים מעורב בשומשום
אופן ההכנה
  • 1

    1) שופכים את חומץ והסוכר לאורז החם , מערבבים ומכניסים לקירור מוחלט .


  • 2

    2)מניחים את העלי על המחצלת או על מתקן לסושי ומתחילים לשים שכבת אורז .


  • 3

    לאחר מכן את הגזר, גבינה, אבוקדו, עירית ובסוף סוגרים עם אורז.


  • 4

    ומגלגלים .


  • 5

    3) מגלגלים את הרולדה בקמח , טובלים בביצה ומגלגלים בפירורי לחם מוזהבים מעורב בשומשום .


  • 6

    4) מטגנים בשמן בצד לצד עד להזהבה , מניחים על נייר סופג .


  • 7

    וחותכים אותם לפרוסות וטובלים ברוטב סויה או רוטב טריאקי ונהנים.


  • 8

    בתאבון.


1

1) שופכים את חומץ והסוכר לאורז החם , מערבבים ומכניסים לקירור מוחלט .


2

2)מניחים את העלי על המחצלת או על מתקן לסושי ומתחילים לשים שכבת אורז .


3

לאחר מכן את הגזר, גבינה, אבוקדו, עירית ובסוף סוגרים עם אורז.


4

ומגלגלים .


5

3) מגלגלים את הרולדה בקמח , טובלים בביצה ומגלגלים בפירורי לחם מוזהבים מעורב בשומשום .


6

4) מטגנים בשמן בצד לצד עד להזהבה , מניחים על נייר סופג .


7

וחותכים אותם לפרוסות וטובלים ברוטב סויה או רוטב טריאקי ונהנים.


8

בתאבון.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים