לשים בסיר את האורז ומעליו את השמן והתבלינים - לערבב מעט ולשפוך מים רותחים מעל. לכסות ולהרתיח על אש גבוהה כ-5 דקות ולאחר מכן לשים על אש בינונית כ 15-20 דקות . .
2
לאחר שהאורז התקרר מעט לערבב לתוכו 3/4 כוס משמש חתוך דק ו- 3/4 כוס צימוקים לבנים . .
3
לשטוף את עלי הגפן , להפריד ולחתוך להם את הגבעול הקטן. במרכז כל עלה להניח בערך כפית מתערובת האורז ולגלגל תחילה את הבסיס , להצמיד את שני הצדדים לאמצע ולהמשיך לגלגל תוך כדי הידוק, וכך להמשיך ולמלא את כל התערובת..
4
לאחר מכן לסדר את עלי הגפן הממולאים בתבנית, לפזר מעל משמשים ושזיפים. לערבב בקערה את מרכיבי התיבול ולשפוך מעל כל העלי גפן. .
5
לכסות בנייר כסף ולהכניס לתחתית תנור שחומם מראש על חום של 200 מעלות למשך 10 דקות, להעלות לאמצע התנור לעוד 20 דקות , להוריד את הנייר כסף 5 דקות לפני סוף הבישול. .
6
* ממליצה בחום להכפיל כמויות , נחטף כמו גרעינים ❤.
1
לשים בסיר את האורז ומעליו את השמן והתבלינים - לערבב מעט ולשפוך מים רותחים מעל. לכסות ולהרתיח על אש גבוהה כ-5 דקות ולאחר מכן לשים על אש בינונית כ 15-20 דקות . .
2
לאחר שהאורז התקרר מעט לערבב לתוכו 3/4 כוס משמש חתוך דק ו- 3/4 כוס צימוקים לבנים . .
3
לשטוף את עלי הגפן , להפריד ולחתוך להם את הגבעול הקטן. במרכז כל עלה להניח בערך כפית מתערובת האורז ולגלגל תחילה את הבסיס , להצמיד את שני הצדדים לאמצע ולהמשיך לגלגל תוך כדי הידוק, וכך להמשיך ולמלא את כל התערובת..
4
לאחר מכן לסדר את עלי הגפן הממולאים בתבנית, לפזר מעל משמשים ושזיפים. לערבב בקערה את מרכיבי התיבול ולשפוך מעל כל העלי גפן. .
5
לכסות בנייר כסף ולהכניס לתחתית תנור שחומם מראש על חום של 200 מעלות למשך 10 דקות, להעלות לאמצע התנור לעוד 20 דקות , להוריד את הנייר כסף 5 דקות לפני סוף הבישול. .