הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמטגנים את הבצלים, מוסיפים את הפפריקה המתוקה, פלפל חריף, לימון סחוט, ו-2 כפות רסק עגבניות.
מבשלים כ-5 דקות, מוסיפים חצי כוס מים, מערבבים היטב ומבשלים ל-5 דקות נוספות ומוסיפים מים פעם נוספת.
מכניסים את העוף לחצי שעה ומוסיפים את תפוחי האדמה, הגזר והאפונה ומבשלים 15 דקות נוספות.
מוסיפים מלח לפי הטעם ולאחר מכן מוסיפים 2 כוסות אורז שטוף היטב.
מכסים 3/4 מהסיר במים ומבשלים עד שהאורז מוכן.