- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
חצי קילו בשר טחון אדום או חזה עוף
-
-
-
-
-
10 ראשי ארטישוק מושרים כשעתיים בפרוסות לימון
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
קוצצים את כל הירוקות בסלייסר.
-
2
מערבבים את כל החומרים, מתבלים ומערבבים היטב.
-
3
מכינים קציצות, מצפים בביצה ופירורי לחם ומטגנים במחבת חם.
1
קוצצים את כל הירוקות בסלייסר.
2
מערבבים את כל החומרים, מתבלים ומערבבים היטב.
3
מכינים קציצות, מצפים בביצה ופירורי לחם ומטגנים במחבת חם.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים