קציצות בשר וראשי ארטישוק בטעם לימוני
מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 07/06/2016 | 15:55
קטגוריה: בשר,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
2 ביצים
-
חצי קילו בשר טחון אדום או חזה עוף
-
צרור פטרוזיליה
-
2 בצלים
-
תפוחי אדמה
-
5 שיני שום כתושים
-
10 ראשי ארטישוק מושרים כשעתיים בפרוסות לימון
-
כף שטוחה מלח
-
כפית פלפל שחור
-
כפית בהרט
ציפוי לטיגון
אופן הכנה
-
קוצצים את כל הירוקות בסלייסר
-
מערבבים את כל החומרים, מתבלים ומערבבים היטב
-
מכינים קציצות, מצפים בביצה ופירורי לחם ומטגנים במחבת חם