אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

988
צפיות

מוקפץ בקר ירקות ויריעות אורז כמו במסעדה

המתכון של
מוקפץ בקר ירקות ויריעות אורז כמו במסעדה

מתכון של עמית קולקר - עונה 3 - מתכנית הבישול ״אמהות מבשלות ביחד״ משודרת בכל יום שישי בערוץ 24 בשעה 15:00

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 350 גרם סינטה חתוך לרצועות רמי לוי
  • 2 כפות שמן זית רמי לוי
  • כרישה
  • חבילת ברוקולי
  • סלסלת פטריות שמפניון מרינה פטריות
  • שקית שבבי אורז שהושרו במים פושרים לפחות שעה מזרח ומערב
  • להכנת הרוטב – מזרח ומערב
  • 3 כפות סילאן
  • 3 כפות רוטב בלסאמי
  • 3 כפות רוטב טריאקי
  • 3 כפות רוטב סויה
  • 2 כפות רוטב פונזו
  • להגשה –
  • חופן בוטנים
  • וגרידת לימון
אופן ההכנה
  • 1

    חותכים את כל הירקות לרצועות/ריבועים. .


  • 2

    מטגנים את רצועות הבקר עד שמשנות צבע ומוציאים מהמחבת. .


  • 3

    מטגנים את הירקות טיגון קל עד לריכוך קל ומוסיפים לאותה מחבת את הרוטב..


  • 4

    ממשיכים לבשל עוד קצת עד שהרוטב מבעבע ומסמיך. .


  • 5

    מוסיפים את הבשר ואת שבבי האורז שעברו השרייה וממשיכים להקפיץ לעוד כמה דקות..


  • 6

    מגישים עם מעט בוטנים וגרידת לימון. .


1

חותכים את כל הירקות לרצועות/ריבועים. .


2

מטגנים את רצועות הבקר עד שמשנות צבע ומוציאים מהמחבת. .


3

מטגנים את הירקות טיגון קל עד לריכוך קל ומוסיפים לאותה מחבת את הרוטב..


4

ממשיכים לבשל עוד קצת עד שהרוטב מבעבע ומסמיך. .


5

מוסיפים את הבשר ואת שבבי האורז שעברו השרייה וממשיכים להקפיץ לעוד כמה דקות..


6

מגישים עם מעט בוטנים וגרידת לימון. .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים