הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמתכון של עמית קולקר - עונה 3 - מתכנית הבישול ״אמהות מבשלות ביחד״ משודרת בכל יום שישי בערוץ 24 בשעה 15:00
מרתיחים מים בסיר קטן ומוסיפים כף מלח ושתי כפות שמן..
מערבבים בקערה קמח, ביצה, מלח ופלפל עם מעט מים ומערבבים עד לקבלת בלילה מעט נוזלית. .
ליצירת הבצקניות - מוסיפים חלק מהבלילה לסיר עם המים באמצעות תרווד מחורר. .
לאחר שהבצקניות מתחילות לצוף מוציאים אותן מהמים וכך ממשיכים עד לסיום הבלילה שהכנו. .
אופן הכנת הגולאש- בסיר גדול מטגנים את הבצל במעט שמן זית, מערבבים היטב ומוסיפים את הבשר. .
מטגנים את הבשר עד לסגירתו מכל הצדדים. .
מוסיפים יין אדום, תבלינים ומים עד לכיסוי הבשר..
מערבבים ומניחים לבשר להתבשל במשך שעה וחצי. .
לאחר בישול חלקי מוסיפים את הירקות, מערבבים ומניחים לסיר להתבשל לעוד חצי שעה. .
מוזגים לקערית מרק ומוסיפים את הבצקניות..