לןגן

מוקפץ בקר ירקות ויריעות אורז כמו במסעדה

מאת: אמהות מבשלות, פורסם: 16/11/2021 | 11:16
מוקפץ בקר ירקות ויריעות אורז כמו במסעדה

תקציר המתכון: מתכון של עמית קולקר - עונה 3 - מתכנית הבישול ״אמהות מבשלות ביחד״ משודרת בכל יום שישי בערוץ 24 בשעה 15:00

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חותכים את כל הירקות לרצועות/ריבועים.

  2. מטגנים את רצועות הבקר עד שמשנות צבע ומוציאים מהמחבת.

  3. מטגנים את הירקות טיגון קל עד לריכוך קל ומוסיפים לאותה מחבת את הרוטב.

  4. ממשיכים לבשל עוד קצת עד שהרוטב מבעבע ומסמיך.

  5. מוסיפים את הבשר ואת שבבי האורז שעברו השרייה וממשיכים להקפיץ לעוד כמה דקות.

  6. מגישים עם מעט בוטנים וגרידת לימון.