לןגן

קציצות בשר ברוטב

מאת: איילת שלמה, פורסם: 26/01/2021 | 14:06
קציצות בשר ברוטב

תקציר המתכון: קציצות רכות וטעימות שתמיד תרצו להכין.

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מכניסים את חומרי בלילת הקציצות לקערה מערבבים היטב.

  2. מכינים קציצות עגולות ומשטחים טיפה, טובלים כל קציצה בקמח ומטגנים במעט שמן כ1-2 דקות מכל צד.

  3. לרוטב: בסיר סוטאז נמוך מטגנים את הבצל הפרוס במעט שמן עד שקיפות, מוסיפים את חצאי העגבניות ואת החומוס המושרה ומערבבים היטב. מתבלים ונותנים לטעמים להיפתח כ- 2 דקות. מוסיפים את המים הרותחים וכשהכל מבעבע בודקים טעמים ומסדרים את הקציצות בסיר, מרטיבים אותם מעל עם הרוטב ומבשלים על להבה בינונית כ30-40 דקות.

  4. מגישים חם על מצע פירה, אורז או בורגול

  5. בהצלחה איילת❤