אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

834
צפיות

קציצות הודו ברוטב אדום

המתכון של
קציצות הודו ברוטב אדום

יאמי

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • הכנת הקציצות….
  • בקערה שמים…
  • חצי קג' הודו טחון
  • 1 ביצה
  • 7 כפות פירורי לחם
  • כפית שום כתוש
  • חצי כפית פלפל שחור
  • כפית א.מרק עוף
  • חצי כפית כמון
  • לערבב הכל יחד
  • לעיסה אחידה
  • מניחים בצד
אופן ההכנה
  • 0

    בסיר מחממים שמן.


  • 1

    מוסיפים 1 בצל קצוץ.


  • 2

    ומטגנים להזהבה קלה.


  • 3

    מוסיפים 3 כפות רסק עגבניות.


  • 4

    מערבבים מס' דקות.


  • 5

    ומתבלים ב…….


  • 6

    כף פפריקה מתוקה.


  • 7

    כפית שום כתוש.


  • 8

    חצי כפית פלפל שחור.


  • 9

    כפית א.מרק עוף.


  • 10

    רבע כפית מלח.


  • 11

    לערבב היטב.


  • 12

    להוסיף 3 כוסות מים.


  • 13

    להגיע לרתיחה.


  • 14

    להנמיך את האש.


  • 15

    להכין קציצות ולשים בסיר.


  • 16

    עם כף להרטיב.


  • 17

    מהרוטב את הקציצות.


  • 18

    מכסים ומבשלים.


  • 19

    20/30 דקות.


  • 20

    בתאבון.


  • 21

    נ.ב.


  • 22

    לבדוק מידי פעם.


  • 23

    ואם צריך להרטיב את הקציצות.


  • 24

    ואם חסר נוזלים.


  • 25

    להוסיף חצי כוס מים רותחים.


0

בסיר מחממים שמן.


1

מוסיפים 1 בצל קצוץ.


2

ומטגנים להזהבה קלה.


3

מוסיפים 3 כפות רסק עגבניות.


4

מערבבים מס' דקות.


5

ומתבלים ב…….


6

כף פפריקה מתוקה.


7

כפית שום כתוש.


8

חצי כפית פלפל שחור.


9

כפית א.מרק עוף.


10

רבע כפית מלח.


11

לערבב היטב.


12

להוסיף 3 כוסות מים.


13

להגיע לרתיחה.


14

להנמיך את האש.


15

להכין קציצות ולשים בסיר.


16

עם כף להרטיב.


17

מהרוטב את הקציצות.


18

מכסים ומבשלים.


19

20/30 דקות.


20

בתאבון.


21

נ.ב.


22

לבדוק מידי פעם.


23

ואם צריך להרטיב את הקציצות.


24

ואם חסר נוזלים.


25

להוסיף חצי כוס מים רותחים.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים