לןגן

קציצות הודו ברוטב אדום

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 14/10/2020 | 21:04
קציצות הודו ברוטב אדום

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר מחממים שמן

  2. מוסיפים 1 בצל קצוץ

  3. ומטגנים להזהבה קלה

  4. מוסיפים 3 כפות רסק עגבניות

  5. מערבבים מס' דקות

  6. ומתבלים ב……

  7. כף פפריקה מתוקה

  8. כפית שום כתוש

  9. חצי כפית פלפל שחור

  10. כפית א.מרק עוף

  11. רבע כפית מלח

  12. לערבב היטב

  13. להוסיף 3 כוסות מים

  14. להגיע לרתיחה

  15. להנמיך את האש

  16. להכין קציצות ולשים בסיר

  17. עם כף להרטיב

  18. מהרוטב את הקציצות

  19. מכסים ומבשלים

  20. 20/30 דקות

  21. בתאבון

  22. נ.ב

  23. לבדוק מידי פעם

  24. ואם צריך להרטיב את הקציצות

  25. ואם חסר נוזלים

  26. להוסיף חצי כוס מים רותחים