אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

248
צפיות

קציצות בשר גזר ואפונה בניחוח סלרי

המתכון של
קציצות בשר גזר ואפונה בניחוח סלרי

יאמי

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • אופן הכנה
  • הכנת הקציצות..
  • בקערה שמים..
  • 1/2 קג' בשר טחון
  • 1/2כף ראס אל חנות
  • 1 ביצה
  • 3 כפות פרורי לחם
  • 1/4 כף ושומשום
  • 1/4 כף פלפל שחור
  • 1/2 כף מלח
  • 1 כף תערובת השף(תבלין שלאהרוני)
  • מערבבים היטב
אופן ההכנה
  • 0

    יוצרים כדורים ומשטחים.


  • 1

    שמים במקרר עד ההכנה.


  • 2

    הכנת הרוטב...


  • 3

    3 גזרים גדולים חתוכים לרצועות.


  • 4

    2 קוביות מקולפות קוביות.


  • 5

    5 שיני שום קצוצים.


  • 6

    1 תפוח אדמה קוביות.


  • 7

    חופן עלי סלרי קצוץ.


  • 8

    כ5 עלי שמיר קצוצים.


  • 9

    בסיר ….


  • 10

    עם 2 כפות שמן.


  • 11

    מטגנים את.


  • 12

    הבצל והשום להזהבה קלה.


  • 13

    מוסיפים את העגבניות.


  • 14

    מערבבים כ5 דקות...


  • 15

    מתבלים...


  • 16

    כף פפריקה מתוקה.


  • 17

    כפית חוואיג.


  • 18

    1/4 כף פלפל שחור.


  • 19

    1/4 כף כמון.


  • 20

    מערבבים להטמיע את התבלינים.


  • 21

    מוסיפים.


  • 22

    את הגזרים.


  • 23

    ו2 כוסות מים.


  • 24

    מגיעים לרתיחה.


  • 25

    מכסים ומבשלים כ10 דקות.


  • 26

    מוסיפים…..


  • 27

    2 כוסות מים רותחים.


  • 28

    את תפוח אדמה והאפונה.


  • 29

    מעל מסדרים את הקציצות.


  • 30

    מעל מפזרים את הירק.


  • 31

    מרטיבים עם כף את הקציצות מהנוזלים בסיר.


  • 32

    מכסים ומבשלים 35/40 דקות.


0

יוצרים כדורים ומשטחים.


1

שמים במקרר עד ההכנה.


2

הכנת הרוטב...


3

3 גזרים גדולים חתוכים לרצועות.


4

2 קוביות מקולפות קוביות.


5

5 שיני שום קצוצים.


6

1 תפוח אדמה קוביות.


7

חופן עלי סלרי קצוץ.


8

כ5 עלי שמיר קצוצים.


9

בסיר ….


10

עם 2 כפות שמן.


11

מטגנים את.


12

הבצל והשום להזהבה קלה.


13

מוסיפים את העגבניות.


14

מערבבים כ5 דקות...


15

מתבלים...


16

כף פפריקה מתוקה.


17

כפית חוואיג.


18

1/4 כף פלפל שחור.


19

1/4 כף כמון.


20

מערבבים להטמיע את התבלינים.


21

מוסיפים.


22

את הגזרים.


23

ו2 כוסות מים.


24

מגיעים לרתיחה.


25

מכסים ומבשלים כ10 דקות.


26

מוסיפים…..


27

2 כוסות מים רותחים.


28

את תפוח אדמה והאפונה.


29

מעל מסדרים את הקציצות.


30

מעל מפזרים את הירק.


31

מרטיבים עם כף את הקציצות מהנוזלים בסיר.


32

מכסים ומבשלים 35/40 דקות.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים