לןגן

קציצות בשר גזר ואפונה בניחוח סלרי

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 14/10/2020 | 21:01
קציצות בשר גזר ואפונה בניחוח סלרי

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. יוצרים כדורים ומשטחים

  2. שמים במקרר עד ההכנה

  3. הכנת הרוטב..

  4. 3 גזרים גדולים חתוכים לרצועות

  5. 2 קוביות מקולפות קוביות

  6. 5 שיני שום קצוצים

  7. 1 תפוח אדמה קוביות

  8. חופן עלי סלרי קצוץ

  9. כ5 עלי שמיר קצוצים

  10. בסיר …

  11. עם 2 כפות שמן

  12. מטגנים את

  13. הבצל והשום להזהבה קלה

  14. מוסיפים את העגבניות

  15. מערבבים כ5 דקות..

  16. מתבלים..

  17. כף פפריקה מתוקה

  18. כפית חוואיג

  19. 1/4 כף פלפל שחור

  20. 1/4 כף כמון

  21. מערבבים להטמיע את התבלינים

  22. מוסיפים

  23. את הגזרים

  24. ו2 כוסות מים

  25. מגיעים לרתיחה

  26. מכסים ומבשלים כ10 דקות

  27. מוסיפים….

  28. 2 כוסות מים רותחים

  29. את תפוח אדמה והאפונה

  30. מעל מסדרים את הקציצות

  31. מעל מפזרים את הירק

  32. מרטיבים עם כף את הקציצות מהנוזלים בסיר

  33. מכסים ומבשלים 35/40 דקות