- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
בשר 8 אוסובוקו שריר הזרוע
-
-
-
-
-
-
-
קישקה מוכן בשרי ללא הפלסטיק
-
אופן ההכנה
-
1
לשים בסיר לפי הסדר.
-
2
מים למלות שיכסה חצי מהקשקה.
-
3
להרתיח בסיר ולאחר רתיחה להעביר לחום נמוך כ5 שעות לפני שבת..
-
4
להעביר את הסיר על הפלטה לפני שבת..
-
5
אם חסר נוזלים ניתן להוסיף מים חמים..
-
6
ניתן להוסיף בקבוק בירה או מעט יין אדום אך לא חובה.
-
7
ניתן להוסיף שעועית לבנה ברוטב אדום ( לא חובה).
-
8
אם אין קישקה מוכן ניתן להכין קישקה פרווה בבית: .
-
9
1 כוס מים רותחים. 3/4 כוס שמן. פלפל שחור. פפריקה מתוקה. מלח. שום גבישי. אבקת בצל.2 כוסות קמח. לערבב ולשים מעל הבשר. .
-
10
אני קונה גריסים בואקום ללא חרקים בלי צורך לבדוק כי בדרך כלל מאוד קשה לנקות גריסים. .
1
לשים בסיר לפי הסדר.
2
מים למלות שיכסה חצי מהקשקה.
3
להרתיח בסיר ולאחר רתיחה להעביר לחום נמוך כ5 שעות לפני שבת..
4
להעביר את הסיר על הפלטה לפני שבת..
5
אם חסר נוזלים ניתן להוסיף מים חמים..
6
ניתן להוסיף בקבוק בירה או מעט יין אדום אך לא חובה.
7
ניתן להוסיף שעועית לבנה ברוטב אדום ( לא חובה).
8
אם אין קישקה מוכן ניתן להכין קישקה פרווה בבית: .
9
1 כוס מים רותחים. 3/4 כוס שמן. פלפל שחור. פפריקה מתוקה. מלח. שום גבישי. אבקת בצל.2 כוסות קמח. לערבב ולשים מעל הבשר. .
10
אני קונה גריסים בואקום ללא חרקים בלי צורך לבדוק כי בדרך כלל מאוד קשה לנקות גריסים. .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים