לןגן

חמין צ'ולנט

מאת: לאה תפארת במטבח, פורסם: 11/11/2019 | 09:19
חמין צ'ולנט

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בסיר לפי הסדר

  2. מים למלות שיכסה חצי מהקשקה

  3. להרתיח בסיר ולאחר רתיחה להעביר לחום נמוך כ5 שעות לפני שבת.

  4. להעביר את הסיר על הפלטה לפני שבת.

  5. אם חסר נוזלים ניתן להוסיף מים חמים.

  6. ניתן להוסיף בקבוק בירה או מעט יין אדום אך לא חובה

  7. ניתן להוסיף שעועית לבנה ברוטב אדום ( לא חובה)

  8. אם אין קישקה מוכן ניתן להכין קישקה פרווה בבית:

  9. 1 כוס מים רותחים. 3/4 כוס שמן. פלפל שחור. פפריקה מתוקה. מלח. שום גבישי. אבקת בצל.2 כוסות קמח. לערבב ולשים מעל הבשר.

  10. אני קונה גריסים בואקום ללא חרקים בלי צורך לבדוק כי בדרך כלל מאוד קשה לנקות גריסים.