אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

17,874
צפיות

בשר צלעות ללא עצם עם ערמונים

המתכון של
בשר צלעות ללא עצם עם ערמונים

מנה של הביוקר

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • בשר מס׳ 2 צלעות טרי ללא עצמות כמספר הסועדים
  • 2 בצלים גדולים פרוסים דק לחצאי טבעות
  • 3 חבילות ערמונים בוואקום או פיטריות טריות 2 סלסילות מקולפות ושטופות או משימורים
  • ראש שום שלם
  • מעט מלח
  • פילפל שחור
  • כף פילדלפיה
  • כף טוסקנה
  • חצי כפית בהרת
  • מעט כרכום
  • 3-4 כפות אבקת מרק פיטריות
  • כף עד 2 סילאן
  • חצי כוס יין אדום יבש
  • מים רותחים
אופן ההכנה
  • 1

    לטגן את הבצל עד להשחמה.


  • 2

    להוסיף את הראש שום .


  • 3

    אם עושים עם פיטריות אז להוסיף פיטריות לטגן 3 דקות .


  • 4

    להוסיף תבלינים מלח פילפל שחור גרוס מעט כורכום אבקת מרק סילאן .


  • 5

    לערבב טוב להוסיף כוס וחצי יין אדום יבש להכניס את הבשר .


  • 6

    להוסיף מים רותחים עד לגובה הבשר ולבשל .


  • 7

    לאחר חצי שעה אם עושים עם ערמונים מוסיפים את הערמונים .


  • 8

    ולהמשיך לבשל עד לריכוך של הבשר לגמרי בערך עוד שעה ולצמצם נוזלים..


  • 9

    ניתן להוסיף לקראת סוף הבישול פלחי תפו״א .


  • 10

    בהצלחה ציפורה דרור🌹.


1

לטגן את הבצל עד להשחמה.


2

להוסיף את הראש שום .


3

אם עושים עם פיטריות אז להוסיף פיטריות לטגן 3 דקות .


4

להוסיף תבלינים מלח פילפל שחור גרוס מעט כורכום אבקת מרק סילאן .


5

לערבב טוב להוסיף כוס וחצי יין אדום יבש להכניס את הבשר .


6

להוסיף מים רותחים עד לגובה הבשר ולבשל .


7

לאחר חצי שעה אם עושים עם ערמונים מוסיפים את הערמונים .


8

ולהמשיך לבשל עד לריכוך של הבשר לגמרי בערך עוד שעה ולצמצם נוזלים..


9

ניתן להוסיף לקראת סוף הבישול פלחי תפו״א .


10

בהצלחה ציפורה דרור🌹.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים