לןגן

בשר צלעות ללא עצם עם ערמונים

מאת: ציפורה דרור, פורסם: 09/11/2019 | 19:21
בשר צלעות ללא עצם עם ערמונים

תקציר המתכון: מנה של הביוקר

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן את הבצל עד להשחמה

  2. להוסיף את הראש שום

  3. אם עושים עם פיטריות אז להוסיף פיטריות לטגן 3 דקות

  4. להוסיף תבלינים מלח פילפל שחור גרוס מעט כורכום אבקת מרק סילאן

  5. לערבב טוב להוסיף כוס וחצי יין אדום יבש להכניס את הבשר

  6. להוסיף מים רותחים עד לגובה הבשר ולבשל

  7. לאחר חצי שעה אם עושים עם ערמונים מוסיפים את הערמונים

  8. ולהמשיך לבשל עד לריכוך של הבשר לגמרי בערך עוד שעה ולצמצם נוזלים.

  9. ניתן להוסיף לקראת סוף הבישול פלחי תפו״א

  10. בהצלחה ציפורה דרור🌹