אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

11,367
צפיות

צלי בשר

המתכון של
צלי בשר

בשר עם תפו'א, בצל, פטריות וערמונים, מושלם!!

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • קילו בשר פרוס (7/8 פרוסות)
  • חבילת ערמונים
  • 3 בצלים גדולים
  • 5 פטריות טריות
  • חבילת תפו'א קטנים
  • תבלינים
  • מלח
  • פלפל שחור רגיל וגרוס
  • כורכום
  • כפית מלאה פפריקה
  • חצי כפית סוכר
  • כף שטוחה מרק בצל
  • כף מלאה מרק עוף
  • מעט טריאקי
  • מעט יין אדום לזיגוג
אופן ההכנה
  • 1

    את הבשר תחילה נצרוב על מחבת עם מעט מאוד שמן ולסגור משני הצדדים..


  • 2

    השתמשתי בבשר פילה מדומה, אפשר עם צלי כתף, צלעות, צאוור....


  • 3

    בסיר הרוסטר לשים שמן ולטגן את הבצל שחתוך לרצועות, להוסיף תפו'א ופטריות..


  • 4

    להניח את פרוסות הבשר ולפזר מעל ערמונים..


  • 5

    לתבל ולשפוך מעל מים חמים, להביא לרתיחה ואז למלא בפקק המכסה מעט יין אדום לזיגוג..


  • 6

    ואז להנמיך את האש לשעה וחצי..


  • 7

    להכניס עם המכסה לתנור לעוד שעה בערך על 180-200 מעלות. אפשר אחר כך להגביר את החום ולהוריד מכסה לעוד כמה דקות בתנור..


1

את הבשר תחילה נצרוב על מחבת עם מעט מאוד שמן ולסגור משני הצדדים..


2

השתמשתי בבשר פילה מדומה, אפשר עם צלי כתף, צלעות, צאוור....


3

בסיר הרוסטר לשים שמן ולטגן את הבצל שחתוך לרצועות, להוסיף תפו'א ופטריות..


4

להניח את פרוסות הבשר ולפזר מעל ערמונים..


5

לתבל ולשפוך מעל מים חמים, להביא לרתיחה ואז למלא בפקק המכסה מעט יין אדום לזיגוג..


6

ואז להנמיך את האש לשעה וחצי..


7

להכניס עם המכסה לתנור לעוד שעה בערך על 180-200 מעלות. אפשר אחר כך להגביר את החום ולהוריד מכסה לעוד כמה דקות בתנור..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים