לןגן

צלי בשר

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 26/07/2019 | 11:09
צלי בשר

תקציר המתכון: בשר עם תפו'א, בצל, פטריות וערמונים, מושלם!!

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

תבלינים

אופן הכנה

  1. את הבשר תחילה נצרוב על מחבת עם מעט מאוד שמן ולסגור משני הצדדים.

  2. השתמשתי בבשר פילה מדומה, אפשר עם צלי כתף, צלעות, צאוור...

  3. בסיר הרוסטר לשים שמן ולטגן את הבצל שחתוך לרצועות, להוסיף תפו'א ופטריות.

  4. להניח את פרוסות הבשר ולפזר מעל ערמונים.

  5. לתבל ולשפוך מעל מים חמים, להביא לרתיחה ואז למלא בפקק המכסה מעט יין אדום לזיגוג.

  6. ואז להנמיך את האש לשעה וחצי.

  7. להכניס עם המכסה לתנור לעוד שעה בערך על 180-200 מעלות. אפשר אחר כך להגביר את החום ולהוריד מכסה לעוד כמה דקות בתנור.