אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

877
צפיות

בשר ראש עם בשר עגל

המתכון של
בשר ראש עם בשר עגל

תבשיל עשיר טעים באופן מיוחד השקעה שווה

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • קילו בשר ראש וחצי קילו בשר עגל
  • חצי קילו חומוס
  • פילפל שאטה ארבע
  • פילפל שאטה גרוס כף
  • כמון שתי כפות
  • פפריקה בשמן שתי כפות
  • מלח לפי טעם
  • עשר שיני שום
אופן ההכנה
  • 1

    מרתיחים בשר וזורקים את המים .


  • 2

    פורסים אחרי שהתקרר.


  • 3

    חומוס מושרה לילה לפני הכנת התבשיל להרתיח עם סודה לשתיה על מנת שיתרכך ( רבע כפית) ולהשאיר כל הלילה למחרת להוציא את הקליפה .


  • 4

    במים חמים יורד מהר.


  • 5

    להכין סיר רחב וגדול לשים פלפלים.


  • 6

    תבלינים שום לטגן הכל ליפתוח טעמים.


  • 7

    להכניס את הבשר ראש ומעליו את גרגרי החומוס למלות מים בגובה התחולה להרתיח עשרים דקות ולהנמיך.


  • 8

    לשעתיים בשול עד שהבשר והחומוס.


  • 9

    מתרכך והנוזלים מצטמצמים בהצלחה.


1

מרתיחים בשר וזורקים את המים .


2

פורסים אחרי שהתקרר.


3

חומוס מושרה לילה לפני הכנת התבשיל להרתיח עם סודה לשתיה על מנת שיתרכך ( רבע כפית) ולהשאיר כל הלילה למחרת להוציא את הקליפה .


4

במים חמים יורד מהר.


5

להכין סיר רחב וגדול לשים פלפלים.


6

תבלינים שום לטגן הכל ליפתוח טעמים.


7

להכניס את הבשר ראש ומעליו את גרגרי החומוס למלות מים בגובה התחולה להרתיח עשרים דקות ולהנמיך.


8

לשעתיים בשול עד שהבשר והחומוס.


9

מתרכך והנוזלים מצטמצמים בהצלחה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים