לןגן

בשר ראש עם בשר עגל

מאת: יפה כהן, פורסם: 31/01/2019 | 13:30
בשר ראש עם בשר עגל

תקציר המתכון: תבשיל עשיר טעים באופן מיוחד השקעה שווה

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מרתיחים בשר וזורקים את המים

  2. פורסים אחרי שהתקרר

  3. חומוס מושרה לילה לפני הכנת התבשיל להרתיח עם סודה לשתיה על מנת שיתרכך ( רבע כפית) ולהשאיר כל הלילה למחרת להוציא את הקליפה

  4. במים חמים יורד מהר

  5. להכין סיר רחב וגדול לשים פלפלים

  6. תבלינים שום לטגן הכל ליפתוח טעמים

  7. להכניס את הבשר ראש ומעליו את גרגרי החומוס למלות מים בגובה התחולה להרתיח עשרים דקות ולהנמיך

  8. לשעתיים בשול עד שהבשר והחומוס

  9. מתרכך והנוזלים מצטמצמים בהצלחה