הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהכל כך טעים , השילוב של שועית תפו"א ובשר רך רך...
מטגנים בצל גדול.
מתבלנים, מלח פלפל שחור כף פפריקה ,כמון בהרט לערבב.
נוסיף בשר לטגן ביחד.
5-6 שום חתוך .
שועית.
להוסיף מים עד מעל.
כשמבעבע להוסיף רסק וכף א.מרק.
לבשל שעתיים, להוסיף מים כשחסר. .
לתקן תבלינים במידת הצורך, להוסיף 3 שום קצוץ.
להכניס תפו"א חתוך רחב..
ולבשל עד ריכוך .