לןגן

תבשיל שועית ותפו"א

מאת: Anat Aba Eylon, פורסם: 14/09/2018 | 23:15
תבשיל שועית ותפו"א

תקציר המתכון: כל כך טעים , השילוב של שועית תפו"א ובשר רך רך...

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מטגנים בצל גדול

  2. מתבלנים, מלח פלפל שחור כף פפריקה ,כמון בהרט לערבב

  3. נוסיף בשר לטגן ביחד

  4. 5-6 שום חתוך

  5. שועית

  6. להוסיף מים עד מעל

  7. כשמבעבע להוסיף רסק וכף א.מרק

  8. לבשל שעתיים, להוסיף מים כשחסר.

  9. לתקן תבלינים במידת הצורך, להוסיף 3 שום קצוץ

  10. להכניס תפו"א חתוך רחב.

  11. ולבשל עד ריכוך