- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
קילו פרוסות כתף מספר 5 טרי
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
ראשית נשטוף את הבשר ונייבש אותו..
-
2
בסיר רחב נשפוך שליש כוס שמן קנולה , עם חצי כפית כורכום וכף גדושה פפריקה מתוקה / חריפה ,.
-
3
שיני שום חצויות ועלי דפנה .
-
4
נטגן קלות ונפתח את התבלינים,.
-
5
נניח את פרוסות הבשר ונטגן לסגירה מכל צד ..
-
6
נוסיף לסיר כוס וחצי מים רותחים עם חצי כפית פלפל מקלף או פלפל שחור גרוס , מעט מלח ונבשל על להבה בינונית את הבשר לפחות שעה וחצי..
-
7
נוסיף את הפלפל היבש החריף / המתוק ואת החומוס אחרי ששטפנו אותו וחצי כוס מים רותחים שמהולים עם צלי בקר של קנור, נמשיך לבשל עד לריכוך ..
-
8
במידה וחסר נוזלים ניתן להוסיף ..
-
9
בהצלחה ובתאבון 🌹.
1
ראשית נשטוף את הבשר ונייבש אותו..
2
בסיר רחב נשפוך שליש כוס שמן קנולה , עם חצי כפית כורכום וכף גדושה פפריקה מתוקה / חריפה ,.
3
שיני שום חצויות ועלי דפנה .
4
נטגן קלות ונפתח את התבלינים,.
5
נניח את פרוסות הבשר ונטגן לסגירה מכל צד ..
6
נוסיף לסיר כוס וחצי מים רותחים עם חצי כפית פלפל מקלף או פלפל שחור גרוס , מעט מלח ונבשל על להבה בינונית את הבשר לפחות שעה וחצי..
7
נוסיף את הפלפל היבש החריף / המתוק ואת החומוס אחרי ששטפנו אותו וחצי כוס מים רותחים שמהולים עם צלי בקר של קנור, נמשיך לבשל עד לריכוך ..
8
במידה וחסר נוזלים ניתן להוסיף ..
9
בהצלחה ובתאבון 🌹.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים