קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
ראשית נשטוף את הבשר ונייבש אותו.
בסיר רחב נשפוך שליש כוס שמן קנולה , עם חצי כפית כורכום וכף גדושה פפריקה מתוקה / חריפה ,
שיני שום חצויות ועלי דפנה
נטגן קלות ונפתח את התבלינים,
נניח את פרוסות הבשר ונטגן לסגירה מכל צד .
נוסיף לסיר כוס וחצי מים רותחים עם חצי כפית פלפל מקלף או פלפל שחור גרוס , מעט מלח ונבשל על להבה בינונית את הבשר לפחות שעה וחצי.
נוסיף את הפלפל היבש החריף / המתוק ואת החומוס אחרי ששטפנו אותו וחצי כוס מים רותחים שמהולים עם צלי בקר של קנור, נמשיך לבשל עד לריכוך .
במידה וחסר נוזלים ניתן להוסיף .
בהצלחה ובתאבון 🌹