לןגן

תבשיל צלי מס׳ 5

מאת: Topaz Djaldetty, פורסם: 12/03/2018 | 05:29
תבשיל צלי מס׳ 5

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לצרוב קלות את הבשר במעט שמן זית

  2. במקביל בסיר רחב לטגן רצועות בצל עד להזהבה, להוסיף ריבועי תפוחי אדמה לטגן אותם עד שיקבלו צבע

  3. להוסיף את התבלינים- פפריקה כורכום ואבקת מרק בצל מלח פלפל ולערבב הכל

  4. להוסיף מים עד לגובה הבשר ואחרי הרתיחה להוסיף כף מרק עוף, לבשל על אש נמוכה במשך שעתיים.

  5. לאחר מכן לבשל עוד רבע שעה ללא מכסה