אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

15,703
צפיות

ערייס

המתכון של
ערייס

ערייס עם פיתות ביתיות מוגש עם טחינה ופטרוזליה

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • לתערובת הקציצות
  • חצי קילו בשר טחון טרי,
  • 2 שיני שום מגורדות, פטרוזליה קצוצה,
  • בצל אחד מטוגן,
  • תבלינים
  • מלח, פלפל שחור, מעט כמון, בהרט, כורכום וקמצוץ קינמון
  • טחינה
  • פטרוזליה קצוצה לקישוט
אופן ההכנה
  • 1

    לערבב הכל יחד ולתת לנוח 20 דקות..


  • 2

    לשמן את הפיתות בשמן זית מבפנים ומבחוץ..


  • 3

    למלא כל פיתה בקציצה..


  • 4

    לטגן במעט שמן על מחבת פסים מכל הכיוונים..


  • 5

    להכניס לתנור שחומם מראש על 180-200 לעשרים דקות..


  • 6

    להגיש עם טחינה ופטרוזליה..


1

לערבב הכל יחד ולתת לנוח 20 דקות..


2

לשמן את הפיתות בשמן זית מבפנים ומבחוץ..


3

למלא כל פיתה בקציצה..


4

לטגן במעט שמן על מחבת פסים מכל הכיוונים..


5

להכניס לתנור שחומם מראש על 180-200 לעשרים דקות..


6

להגיש עם טחינה ופטרוזליה..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים