לןגן

ערייס

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 14/11/2017 | 01:33
ערייס

תקציר המתכון: ערייס עם פיתות ביתיות מוגש עם טחינה ופטרוזליה

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לתערובת הקציצות

תבלינים

אופן הכנה

  1. לערבב הכל יחד ולתת לנוח 20 דקות.

  2. לשמן את הפיתות בשמן זית מבפנים ומבחוץ.

  3. למלא כל פיתה בקציצה.

  4. לטגן במעט שמן על מחבת פסים מכל הכיוונים.

  5. להכניס לתנור שחומם מראש על 180-200 לעשרים דקות.

  6. להגיש עם טחינה ופטרוזליה.