אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

2,536
צפיות

פאי במילוי בשר

המתכון של
פאי במילוי בשר

פאי חגיגי וטעים במיוחד!

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • כחצי חבילת בצק עלים
  • למילוי הבשר
  • 500 גרם בשר בקר טחון
  • 1 בצל בינוני מגורר
  • כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 1 ביצה
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
  • חצי כפית אגוז מוסקט
  • חצי כפית תבלין לקציצות (בהארט)
  • כפית פפריקה מתוקה בשמן
  • להברשה
  • 1 חלמון
  • מעט שומשום לפיזור
אופן ההכנה
  • 1

    מרפדים תבנית פאי בחלק מבצק העלים כולל הדפנות..


  • 2

    בתוך קערה בינונית שמים את כל המרכיבים של מילוי הבשר ומערבבים הכל יחד לקבלת עיסה אחידה. מניחים מעל הבצק שבתבנית הפאי ומיישרים..


  • 3

    מכסים מעל מילוי הבשר בבצק הנותר, מהדקים וחותכים קצוות מיותרות..


  • 4

    מברישים בחלמון הביצה ומפזרים שומשום. בעזרת סכין יוצרים חריצים, פסים לאורך ולרוחב, בשביל לקבל צורה יפה ומרשימה של הפאי..


  • 5

    אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 180 מעלות, למשך 45 דקות עד שעה, עד שמשחים יפה ומוכן. .


  • 6

    חותכים למשולשים ומגישים..


1

מרפדים תבנית פאי בחלק מבצק העלים כולל הדפנות..


2

בתוך קערה בינונית שמים את כל המרכיבים של מילוי הבשר ומערבבים הכל יחד לקבלת עיסה אחידה. מניחים מעל הבצק שבתבנית הפאי ומיישרים..


3

מכסים מעל מילוי הבשר בבצק הנותר, מהדקים וחותכים קצוות מיותרות..


4

מברישים בחלמון הביצה ומפזרים שומשום. בעזרת סכין יוצרים חריצים, פסים לאורך ולרוחב, בשביל לקבל צורה יפה ומרשימה של הפאי..


5

אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 180 מעלות, למשך 45 דקות עד שעה, עד שמשחים יפה ומוכן. .


6

חותכים למשולשים ומגישים..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים