מאת אילנית בניזרי..המתכון מתאים גם לבשר ראש !! ואף ניתן לשלב את שני סוגי הבשר
ראשית נרתיח את הבשר עם עלי דפנה,פלפל אנגלי מעט כורכום ופלפל שחור גרוס כשעתיים עד לריכוך נצנן .
כוס חומוס שהושרה מהלילה להרתיח עם כפית כורכום עד לריכוך ולסנן.
אופן ההכנה
1
לרוטב .
2
נשים את החומוס בסיר ,נוסיף 2 כוסות מים רותחים ר עם כף מרק עוף ,חצי כפית כמון פלפל שחור ,כף גדושה פפריקה בחצי כוס שמן מעורבבת היטב ולהוסיף לרוטב ,נוסיף פלפים חריפים יבשים (שאטה) ו 6 שיני שום שלמות ,לאחר שהרוטב מבעבע נניח את נתחי הבשר כשהם חתוכים נפזר כוסברה קצוצה מלמעלה .
3
מידי פעם נענע את הסיר ונבשל לעוד שעה .
1
לרוטב .
2
נשים את החומוס בסיר ,נוסיף 2 כוסות מים רותחים ר עם כף מרק עוף ,חצי כפית כמון פלפל שחור ,כף גדושה פפריקה בחצי כוס שמן מעורבבת היטב ולהוסיף לרוטב ,נוסיף פלפים חריפים יבשים (שאטה) ו 6 שיני שום שלמות ,לאחר שהרוטב מבעבע נניח את נתחי הבשר כשהם חתוכים נפזר כוסברה קצוצה מלמעלה .