להכנת הרוטב הירוק לשים במעבד מזון צרור כוסברה, צרור פטרוזיליה, חצי פלפל חריף - מי שאוהב, 6 שיני שום, רבע כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור וחצי כוס שמן זית - לטחון עד שנוצר רוטב חלק..
3
בנתיים לטגן במחבת עד להזהבה בצל לבן קצוץ, 3 שיני שום קצוצות וחצי כרוב לבן חתוך לפרוסות דקות.
כשהפסטה מוכנה להוסיף אותה למחבת , לערבב היטב ואז להוסיף את הרוטב הירוק - לבשל 4 דקות על אש בינונית ולערבב תוך כדי.
לקישוט ניתן לחתוך פלפל אדום חריף (נקרא גם שישקה) לפרוסות דקות ולפזר מלמעלה.
להגיש חם ובתאבון :).
1
לבשל חבילה פסטה רוטיני לפי הוראות יצרן..
2
להכנת הרוטב הירוק לשים במעבד מזון צרור כוסברה, צרור פטרוזיליה, חצי פלפל חריף - מי שאוהב, 6 שיני שום, רבע כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור וחצי כוס שמן זית - לטחון עד שנוצר רוטב חלק..
3
בנתיים לטגן במחבת עד להזהבה בצל לבן קצוץ, 3 שיני שום קצוצות וחצי כרוב לבן חתוך לפרוסות דקות.
כשהפסטה מוכנה להוסיף אותה למחבת , לערבב היטב ואז להוסיף את הרוטב הירוק - לבשל 4 דקות על אש בינונית ולערבב תוך כדי.
לקישוט ניתן לחתוך פלפל אדום חריף (נקרא גם שישקה) לפרוסות דקות ולפזר מלמעלה.
להגיש חם ובתאבון :).