מרתיחים מים בסיר ומכינים את הפסטה עד לדרגת "אלדנטה" (בישול של כ-6 דקות)..
2
מכינים רוטב: שמים בסיר קטן את שאר המרכיבים מלבד הטונה, מערבבים ומבשלים כ-5 דקות. מוסיפים טונה, מערבבים ויוצקים על הפסטה, ושוב מערבבים היטב שהטונה תתפזר טוב סביב הפסטה..
1
מרתיחים מים בסיר ומכינים את הפסטה עד לדרגת "אלדנטה" (בישול של כ-6 דקות)..
2
מכינים רוטב: שמים בסיר קטן את שאר המרכיבים מלבד הטונה, מערבבים ומבשלים כ-5 דקות. מוסיפים טונה, מערבבים ויוצקים על הפסטה, ושוב מערבבים היטב שהטונה תתפזר טוב סביב הפסטה..