לןגן

פסטה פוזילי עם רוטב עגבניות וטונה

מאת: לילך טייב, פורסם: 13/01/2016 | 16:48
פסטה פוזילי עם רוטב עגבניות וטונה

תקציר המתכון: עוד מתכון קל ומהיר הכנה שכולם אוהבים!

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 10 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מרתיחים מים בסיר ומכינים את הפסטה עד לדרגת "אלדנטה" (בישול של כ-6 דקות).

  2. מכינים רוטב: שמים בסיר קטן את שאר המרכיבים מלבד הטונה, מערבבים ומבשלים כ-5 דקות. מוסיפים טונה, מערבבים ויוצקים על הפסטה, ושוב מערבבים היטב שהטונה תתפזר טוב סביב הפסטה.