להרתיח את האטריות ביצים למשך 10 דקות בערך עד שהן מבושלות..
2
לחתוך את הכרוב והבצל הלבן לרצועות דקות, את הגזר לחתיכות בעובי בינוני, לקצץ את השום ולטגן את הכל יחד עם 5 כפות שמן למשך 6 דקות עד שהירקות מתרככים מעט.
לאחר מכן להוסיף את הגמבה האדומה (לחתוך אותה לחתיכות בעובי בינוני) , את הנבטים, הקישואים והבצל הירוק , ולתבל בחצי כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור, כפית מרק עוף - לערבב היטב ולתת עוד 5 דקות בישול.
להוסיף את האטריות ורבע כוס סויה לערבב הכל יחד ולבשל עוד 4 דקות.
להגיש חם ובתאבון :).
1
להרתיח את האטריות ביצים למשך 10 דקות בערך עד שהן מבושלות..
2
לחתוך את הכרוב והבצל הלבן לרצועות דקות, את הגזר לחתיכות בעובי בינוני, לקצץ את השום ולטגן את הכל יחד עם 5 כפות שמן למשך 6 דקות עד שהירקות מתרככים מעט.
לאחר מכן להוסיף את הגמבה האדומה (לחתוך אותה לחתיכות בעובי בינוני) , את הנבטים, הקישואים והבצל הירוק , ולתבל בחצי כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור, כפית מרק עוף - לערבב היטב ולתת עוד 5 דקות בישול.
להוסיף את האטריות ורבע כוס סויה לערבב הכל יחד ולבשל עוד 4 דקות.
להגיש חם ובתאבון :).