אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני פסטה

2,511
צפיות

נודלס מוקפץ עם ירקות ונתחי חזה עוף

המתכון של
נודלס מוקפץ עם ירקות ונתחי חזה עוף

בסגנון סיני!!!

  • קטגוריהפסטה
  • מספר מנות8 מנות
  • זמן הכנה20 דקות
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • קטגוריה: פסטה
  • זמן הכנה: 20 דקות
  • כשרות: כשר בשרי
  • מספר מנות: 8 מנות
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 1 קופסא שימורים של פיטריות
  • כ-1/3 כוסות אגוזי קשיו
  • 2 יחידות פלפלים ירוקים בינוניים
  • 2 יחידות פלפלים אדומים בינוניים
  • 2 יחידות גזרים גדולים
  • 1 חבילה חזה עוף
  • 1 יחידה קישוא גדול
  • 1 חבילה נודלס
  • 1 קופסא שימורים תירס גמדי
  • 2 יחידות בצלים בינוניים
  • 1 כפית זנגוויל טחון
  • 8 כפות רוטב סויה
  • 2 כפיות מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 4 כפיות סוכר
  • 4 כפות שמן להקפצה
  • 3 שיניי שום כתוש
אופן ההכנה
  • 1

    מבשלים את הנודלס לפי הוראות ההכנה הרשומות על שקית האריזה..


  • 2

    בווק גדול מחממים שמן, פורסים את הבצל וחותכים לרצועות, מוסיפים לשמן ומטגנים עד להזהבה קלה.


  • 3

    מוסיפים את הפיטריות וחזה העוף (חתוך לרצועות קטנות). מקפיצים עד שנתחי חזה העוף משנים את צבעם ללבן..


  • 4

    חותכים את שאר הירקות לרצועות דקות, מוסיפים שום כתוש ואת רצועות הירקות לווק, מקפיצים מספר דקות עד שהירקות מתרככים מעט..


  • 5

    מוסיפים את התירס הגמדי והקשיו, מוסיפים תבלינים ומערבבים היטב. מקפיצים עוד דקה-שתיים, ומסירים מהאש..


  • 6

    מגישים חם..


1

מבשלים את הנודלס לפי הוראות ההכנה הרשומות על שקית האריזה..


2

בווק גדול מחממים שמן, פורסים את הבצל וחותכים לרצועות, מוסיפים לשמן ומטגנים עד להזהבה קלה.


3

מוסיפים את הפיטריות וחזה העוף (חתוך לרצועות קטנות). מקפיצים עד שנתחי חזה העוף משנים את צבעם ללבן..


4

חותכים את שאר הירקות לרצועות דקות, מוסיפים שום כתוש ואת רצועות הירקות לווק, מקפיצים מספר דקות עד שהירקות מתרככים מעט..


5

מוסיפים את התירס הגמדי והקשיו, מוסיפים תבלינים ומערבבים היטב. מקפיצים עוד דקה-שתיים, ומסירים מהאש..


6

מגישים חם..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים