אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני פסטה

13,051
צפיות

לזניה גבינות

המתכון של
לזניה גבינות

לזניה מעולה קלה להכנה וללא ביצים

  • קטגוריהפסטה
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 12 יחידה דפי לזניה ללא בישול של פרפקטו
  • 2 כפיות תבלין אורגנו
  • 250 גר' גבינת כנען או טוב טעם
  • 300 גר' גבינה צהובה מגוררת - 3 סוגים
  • 2 קופסאות עגבניות מרוסקות של יכין 260 גר' כל אחת
  • 2 קופסאות קוט'ג 9%
  • 3 כפות שמן קנולה
  • 2 כפיות תבלין בזיליקום
  • 1.5 כפיות סוכר
  • 1 כף אבקת מרק עוף
  • 2 קורט מלח ופלפל שחור
  • 1/4 כוס שמנת לקצפת 38%
  • 100 גר' גבינה מגוררת לציפוי הלזניה
אופן ההכנה
  • 1

    מלית גבינות : לערבב את הקוטג', גבינת כנען ו-300 גר' גבינה צהובה. אם צריך להוסיף מעט מלח.


  • 2

    רוטב עגבניות : לערבב בקערה את העגבניות המרוסקות, שמן, אורגנו, בזיליקום, סוכר, אבקת מרק עוף, מלח, פלפל שחור ולהוסיף 2 כפות מים רותחים. לטעום ולשפר טעמים.


  • 3

    על תבנית חד פעמית משומנת בגודל 20 * 30 , לצקת 2 כפות מרוטב העגבניות..


  • 4

    על הרוטב להניח 3 עלי לזניה.


  • 5

    מעל לעלים למרוח רוטב עגבניות.


  • 6

    מעל לרוטב לצקת 1/2 ממלית הגבינות..


  • 7

    מעל למלית גבינות להניח 3 עלי לזניה..


  • 8

    מעל לעלים למרוח רוטב עגבניות..


  • 9

    מעל לרוטב העגבניות לצקת את יתרת מלית הגבינות.


  • 10

    מעל למלית הגבינות להניח 3 עלי לזניה.


  • 11

    ליתרת רוטב העגבניות להוסיף 1/4 שמנת להקצפה ו-2 כפות מים רותחים ולמרוח על עלי הלזניה.


  • 12

    מעל רוטב העגבניות לפזר 100 גר' גבינה מגוררת.


  • 13

    לכסות את הלזניה עם תבנית הפוכה (חד פעמית) .


  • 14

    אופים כ- 40 דקות ב- 180 מעלות.


  • 15

    מסירים מעל ללזניה את התבנית ההפוכה וממשיכים לאפות 10 דקות נוספות. לבדוק אם הלזניה מוכנה בשיטת הקיסם.


1

מלית גבינות : לערבב את הקוטג', גבינת כנען ו-300 גר' גבינה צהובה. אם צריך להוסיף מעט מלח.


2

רוטב עגבניות : לערבב בקערה את העגבניות המרוסקות, שמן, אורגנו, בזיליקום, סוכר, אבקת מרק עוף, מלח, פלפל שחור ולהוסיף 2 כפות מים רותחים. לטעום ולשפר טעמים.


3

על תבנית חד פעמית משומנת בגודל 20 * 30 , לצקת 2 כפות מרוטב העגבניות..


4

על הרוטב להניח 3 עלי לזניה.


5

מעל לעלים למרוח רוטב עגבניות.


6

מעל לרוטב לצקת 1/2 ממלית הגבינות..


7

מעל למלית גבינות להניח 3 עלי לזניה..


8

מעל לעלים למרוח רוטב עגבניות..


9

מעל לרוטב העגבניות לצקת את יתרת מלית הגבינות.


10

מעל למלית הגבינות להניח 3 עלי לזניה.


11

ליתרת רוטב העגבניות להוסיף 1/4 שמנת להקצפה ו-2 כפות מים רותחים ולמרוח על עלי הלזניה.


12

מעל רוטב העגבניות לפזר 100 גר' גבינה מגוררת.


13

לכסות את הלזניה עם תבנית הפוכה (חד פעמית) .


14

אופים כ- 40 דקות ב- 180 מעלות.


15

מסירים מעל ללזניה את התבנית ההפוכה וממשיכים לאפות 10 דקות נוספות. לבדוק אם הלזניה מוכנה בשיטת הקיסם.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים