הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמלית גבינות : לערבב את הקוטג', גבינת כנען ו-300 גר' גבינה צהובה. אם צריך להוסיף מעט מלח.
רוטב עגבניות : לערבב בקערה את העגבניות המרוסקות, שמן, אורגנו, בזיליקום, סוכר, אבקת מרק עוף, מלח, פלפל שחור ולהוסיף 2 כפות מים רותחים. לטעום ולשפר טעמים.
על תבנית חד פעמית משומנת בגודל 20 * 30 , לצקת 2 כפות מרוטב העגבניות..
על הרוטב להניח 3 עלי לזניה.
מעל לעלים למרוח רוטב עגבניות.
מעל לרוטב לצקת 1/2 ממלית הגבינות..
מעל למלית גבינות להניח 3 עלי לזניה..
מעל לעלים למרוח רוטב עגבניות..
מעל לרוטב העגבניות לצקת את יתרת מלית הגבינות.
מעל למלית הגבינות להניח 3 עלי לזניה.
ליתרת רוטב העגבניות להוסיף 1/4 שמנת להקצפה ו-2 כפות מים רותחים ולמרוח על עלי הלזניה.
מעל רוטב העגבניות לפזר 100 גר' גבינה מגוררת.
לכסות את הלזניה עם תבנית הפוכה (חד פעמית) .
אופים כ- 40 דקות ב- 180 מעלות.
מסירים מעל ללזניה את התבנית ההפוכה וממשיכים לאפות 10 דקות נוספות. לבדוק אם הלזניה מוכנה בשיטת הקיסם.