אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני פסטה

4,352
צפיות

פנה בשמנת פטריות ושום

המתכון של
פנה בשמנת פטריות ושום

פנה בשמנת פטריות כמו במסעדה (מתכון סודי)!

  • קטגוריהפסטה
  • מספר מנות3 מנות
  • זמן הכנה30 דקות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • קטגוריה: פסטה
  • זמן הכנה: 30 דקות
  • כשרות: כשר חלבי
  • מספר מנות: 3 מנות
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • פסטה
  • 250 גרם פנה (של barilla)
  • רוטב שמנת פטריות ושום
  • 500 מיליליטרים שמנת לבישול 15%
  • 500 גרם פטריות פורטבלה
  • 1 יחידה שום
  • 1 יחידה בזיליקום טרי
  • 50 גרם מוצרלה
  • 100 גרם פרמזן
  • 50 גרם חמאה הולנדית
אופן ההכנה
  • 1

    מבשלים את הפנה עד לדרגת אל דנטה.


  • 2

    מטגנים את הפטריות במלח וחמאה הולנדית.


  • 3

    רק כאשר הפטריות מוכנות וטעימות מוסיפים את השמנת וממשיכים לטגן את הפטריות בשמנת.


  • 4

    מוסיפים את הפנה לתוך הרוטב ומורידים לאש קטנה.


  • 5

    כאשר המנה מוכנה מוסיפים ראש שום טרי קצוץ ואת הגבינות ישר לצלחת.


  • 6

    מצלמים! טורפים!.


  • 7

    בתיאבון, אולה :).


1

מבשלים את הפנה עד לדרגת אל דנטה.


2

מטגנים את הפטריות במלח וחמאה הולנדית.


3

רק כאשר הפטריות מוכנות וטעימות מוסיפים את השמנת וממשיכים לטגן את הפטריות בשמנת.


4

מוסיפים את הפנה לתוך הרוטב ומורידים לאש קטנה.


5

כאשר המנה מוכנה מוסיפים ראש שום טרי קצוץ ואת הגבינות ישר לצלחת.


6

מצלמים! טורפים!.


7

בתיאבון, אולה :).


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים