מבשלים פסטה בכמות גדולה של מים רותחים מומלחים קלות.
2
שמים בקערה קוביות קטנות של הגבינה המלוחה ומפזרים עליה את הזיתים, העגבניות ואת עשבי התיבול היבשים.
3
כשהפסטה מוכנה ״אל דנטה״, כלומר לא רכה מדי, מסננים אותה, בלי לשטוף, ומיד מעבירים לקערה. מזלפים מלמעלה את השמן, מערבבים קלות. מתבלים בפלפל שחור גרוס טרי ובפטרוזיליה, מערבבים ומגישים מיד..
4
בטאבון! #משקצוריאל.
1
מבשלים פסטה בכמות גדולה של מים רותחים מומלחים קלות.
2
שמים בקערה קוביות קטנות של הגבינה המלוחה ומפזרים עליה את הזיתים, העגבניות ואת עשבי התיבול היבשים.
3
כשהפסטה מוכנה ״אל דנטה״, כלומר לא רכה מדי, מסננים אותה, בלי לשטוף, ומיד מעבירים לקערה. מזלפים מלמעלה את השמן, מערבבים קלות. מתבלים בפלפל שחור גרוס טרי ובפטרוזיליה, מערבבים ומגישים מיד..