לרוטב להרתיח סיר רחב עם שמן ולטגן בצל עד לשקיפות לטגן את הגמבה 5 דקות.לשים מים ותבלינים להרתיח ואז לשים את הגזר והאפונה והתירס ולבשל רבע שעה .לסנן את הפסטה לערבב עם כף שמן ולערבב עם הרוטב.לפזר פטרוזליה יבשה. ובתיאבון..
1
לבשל את הפסטה עפי אריזת היצרן..
2
לרוטב להרתיח סיר רחב עם שמן ולטגן בצל עד לשקיפות לטגן את הגמבה 5 דקות.לשים מים ותבלינים להרתיח ואז לשים את הגזר והאפונה והתירס ולבשל רבע שעה .לסנן את הפסטה לערבב עם כף שמן ולערבב עם הרוטב.לפזר פטרוזליה יבשה. ובתיאבון..