קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 3, זמן הכנה: 10 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
מבשלים פסטה בכמות גדולה של מים רותחים מומלחים קלות
שמים בקערה קוביות קטנות של הגבינה המלוחה ומפזרים עליה את הזיתים, העגבניות ואת עשבי התיבול היבשים
כשהפסטה מוכנה ״אל דנטה״, כלומר לא רכה מדי, מסננים אותה, בלי לשטוף, ומיד מעבירים לקערה. מזלפים מלמעלה את השמן, מערבבים קלות. מתבלים בפלפל שחור גרוס טרי ובפטרוזיליה, מערבבים ומגישים מיד.
בטאבון! #משקצוריאל