1 חבילת רביולי במילוי גבינות (או כל סוג אחר שאוהבים)
2 יחידות פטריות פורטובלו
אופן ההכנה
1
1. הכנת הרוטב - תחילה לקצוץ ולשים בסיר קטן את העגבניות ולמעוך מעט כמו מטבוחה. להוסיף את החלב, השמנת והתבלינים ולבשל כ-5 דקות על אש גבוהה ומדיי פעם לערבב. לערבב כפית קורנפלור עם מעט מים עד לקבלת נוזל חלק ללא גושים ולשפוך בהדרגה לסיר, לערבב ולכבות את האש. .
2
2. להסיר את רגלי הפטריות ולהכניס אותן לתנור שחומם מראש על 200 מעלות למשך 6 דקות ולהוציא. .
3
3. בנתיים במחבת לשים מעט חמאה (בערך 2 כפיות), לטגן את הרביולי כ-3 דקות, לשפוך מעל את הרוטב ולבשל כ-3 דקות נוספות. .
4
4. למלא את הפטריות בתערובת הרביולי, להכניס לתנור ל-8 דקות נוספות ובתאבון .
1
1. הכנת הרוטב - תחילה לקצוץ ולשים בסיר קטן את העגבניות ולמעוך מעט כמו מטבוחה. להוסיף את החלב, השמנת והתבלינים ולבשל כ-5 דקות על אש גבוהה ומדיי פעם לערבב. לערבב כפית קורנפלור עם מעט מים עד לקבלת נוזל חלק ללא גושים ולשפוך בהדרגה לסיר, לערבב ולכבות את האש. .
2
2. להסיר את רגלי הפטריות ולהכניס אותן לתנור שחומם מראש על 200 מעלות למשך 6 דקות ולהוציא. .
3
3. בנתיים במחבת לשים מעט חמאה (בערך 2 כפיות), לטגן את הרביולי כ-3 דקות, לשפוך מעל את הרוטב ולבשל כ-3 דקות נוספות. .
4
4. למלא את הפטריות בתערובת הרביולי, להכניס לתנור ל-8 דקות נוספות ובתאבון .