אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני פסטה

323
צפיות

פטריות פורטבלו במילוי רביולי גבינות

המתכון של
פטריות פורטבלו במילוי רביולי גבינות

מנה חלומית סופר קלה להכנה ומרשימה!

  • קטגוריהפסטה
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • להכנת הרוטב
  • 12 עגבניות שרי חתוכות לקוביות קטנות
  • 5 כפות שמנת לבישול 15%
  • רבע כוס חלב
  • לתבל במעט מלח, פלפל שחור, חצי כפית אבקת מרק עוף, רבע כפית בזיליקום, רבע כפית אורגנו
  • כפית קורנפלור מהולה במעט מים
  • רביולי
  • מעט חמאה
  • 1 חבילת רביולי במילוי גבינות (או כל סוג אחר שאוהבים)
  • 2 יחידות פטריות פורטובלו
אופן ההכנה
  • 1

    1. הכנת הרוטב - תחילה לקצוץ ולשים בסיר קטן את העגבניות ולמעוך מעט כמו מטבוחה. להוסיף את החלב, השמנת והתבלינים ולבשל כ-5 דקות על אש גבוהה ומדיי פעם לערבב. לערבב כפית קורנפלור עם מעט מים עד לקבלת נוזל חלק ללא גושים ולשפוך בהדרגה לסיר, לערבב ולכבות את האש. .


  • 2

    2. להסיר את רגלי הפטריות ולהכניס אותן לתנור שחומם מראש על 200 מעלות למשך 6 דקות ולהוציא. .


  • 3

    3. בנתיים במחבת לשים מעט חמאה (בערך 2 כפיות), לטגן את הרביולי כ-3 דקות, לשפוך מעל את הרוטב ולבשל כ-3 דקות נוספות. .


  • 4

    4. למלא את הפטריות בתערובת הרביולי, להכניס לתנור ל-8 דקות נוספות ובתאבון .


1

1. הכנת הרוטב - תחילה לקצוץ ולשים בסיר קטן את העגבניות ולמעוך מעט כמו מטבוחה. להוסיף את החלב, השמנת והתבלינים ולבשל כ-5 דקות על אש גבוהה ומדיי פעם לערבב. לערבב כפית קורנפלור עם מעט מים עד לקבלת נוזל חלק ללא גושים ולשפוך בהדרגה לסיר, לערבב ולכבות את האש. .


2

2. להסיר את רגלי הפטריות ולהכניס אותן לתנור שחומם מראש על 200 מעלות למשך 6 דקות ולהוציא. .


3

3. בנתיים במחבת לשים מעט חמאה (בערך 2 כפיות), לטגן את הרביולי כ-3 דקות, לשפוך מעל את הרוטב ולבשל כ-3 דקות נוספות. .


4

4. למלא את הפטריות בתערובת הרביולי, להכניס לתנור ל-8 דקות נוספות ובתאבון .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים