לןגן

פטריות פורטבלו במילוי רביולי גבינות

מאת: ליאת שפיצר, פורסם: 10/10/2020 | 21:31
פטריות פורטבלו במילוי רביולי גבינות

תקציר המתכון: מנה חלומית סופר קלה להכנה ומרשימה!

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

להכנת הרוטב

רביולי

אופן הכנה

  1. 1. הכנת הרוטב - תחילה לקצוץ ולשים בסיר קטן את העגבניות ולמעוך מעט כמו מטבוחה. להוסיף את החלב, השמנת והתבלינים ולבשל כ-5 דקות על אש גבוהה ומדיי פעם לערבב. לערבב כפית קורנפלור עם מעט מים עד לקבלת נוזל חלק ללא גושים ולשפוך בהדרגה לסיר, לערבב ולכבות את האש.

  2. 2. להסיר את רגלי הפטריות ולהכניס אותן לתנור שחומם מראש על 200 מעלות למשך 6 דקות ולהוציא.

  3. 3. בנתיים במחבת לשים מעט חמאה (בערך 2 כפיות), לטגן את הרביולי כ-3 דקות, לשפוך מעל את הרוטב ולבשל כ-3 דקות נוספות.

  4. 4. למלא את הפטריות בתערובת הרביולי, להכניס לתנור ל-8 דקות נוספות ובתאבון