ספר מתכוני פסטה
- קטגוריהפסטה
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
לשים בתבנית ו על לפזר קורט מלח
-
-
אופן ההכנה
-
0
את הפסטה לבשל במים.
-
1
עם כף שמן וקורט מלח כ10 דקות.
-
2
לסנן ולשטוף.
-
3
לזלף קצת שמן זית על.
-
4
הפסטה ולערבב.
-
5
את העגבניות שרי לחצות ל2.
-
6
להקפיץ במחבת עם 2 כפות שמן.
-
7
כ2 עד 3 דקות.
-
8
את הצנוברים לקלות קלות במחבת.
-
9
לערבב את החצילים עם עגבניות.
-
10
לשים בקערה את הפסטה.
-
11
מעל את העגבניות והחצילים לערבב.
-
12
להוסיף את הצנוברים והבזילקום.
-
13
לתבל בשמן זית.לימון מלח ופילפל.
-
14
מעל לפזר את פתיתי המוצרלה.
-
15
ולערבב הכל.
-
16
להכניס למקררר שהטעמים ייספגו.
-
17
להוציא שעה לפני הארוחה.
0
את הפסטה לבשל במים.
1
עם כף שמן וקורט מלח כ10 דקות.
2
לסנן ולשטוף.
3
לזלף קצת שמן זית על.
4
הפסטה ולערבב.
5
את העגבניות שרי לחצות ל2.
6
להקפיץ במחבת עם 2 כפות שמן.
7
כ2 עד 3 דקות.
8
את הצנוברים לקלות קלות במחבת.
9
לערבב את החצילים עם עגבניות.
10
לשים בקערה את הפסטה.
11
מעל את העגבניות והחצילים לערבב.
12
להוסיף את הצנוברים והבזילקום.
13
לתבל בשמן זית.לימון מלח ופילפל.
14
מעל לפזר את פתיתי המוצרלה.
15
ולערבב הכל.
16
להכניס למקררר שהטעמים ייספגו.
17
להוציא שעה לפני הארוחה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים