הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהספגטי בולנז:.
לבשל ספגטי לפי הוראות יצרן לסנן ולשטוף( אפשר להכין גם נודלס).
לרוטב: .
חצי קילו בשר טחון לטגן מעט.
להוסיף 2 עגבניות מגורדות,1 שן שום כתוש, 2 כפות רסק, פפריקה מתוקה, מלח,פלפל וכפית סוכר להוסיף כוס מים ולערבב היטב.
על אש קטנה 20 דקות.
(לשים לב לנוזלים במידה וצריך להוסיף עוד).
לשפוך על הספגטי/ נודלס ולהנות.
לבריאות 💞.