לןגן

ספגטי בולונז

מאת: יפעת ימיני, פורסם: 06/04/2020 | 01:32
ספגטי בולונז

תקציר המתכון: מנה שכולם אוהבים

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ספגטי בולנז:

  2. לבשל ספגטי לפי הוראות יצרן לסנן ולשטוף( אפשר להכין גם נודלס)

  3. לרוטב:

  4. חצי קילו בשר טחון לטגן מעט

  5. להוסיף 2 עגבניות מגורדות,1 שן שום כתוש, 2 כפות רסק, פפריקה מתוקה, מלח,פלפל וכפית סוכר להוסיף כוס מים ולערבב היטב

  6. על אש קטנה 20 דקות

  7. (לשים לב לנוזלים במידה וצריך להוסיף עוד)

  8. לשפוך על הספגטי/ נודלס ולהנות

  9. לבריאות 💞