אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני פסטה

732
צפיות

פסטה בולונז

המתכון של
פסטה בולונז

פסטה עשירה לא בתור תוספת אלא מנה עיקרית היות ויש בשר טעיםםם

  • קטגוריהפסטה
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • להרתיח פסטה עם מעט מלח
  • ולשים בצד
  • ( איז פסטה שאוהבים)
  • לרוטב
  • חמש עגבניות קצוצות
  • בצל קצוץ
  • חמש שיני שום קצוץ
  • פילפל חריף לא חיב לפי טעם
  • שתי כפות רסק עגבניות
  • פפריקה שתי כפות
  • מלח פילפל שחור לפי טעם
  • 400 גרם בשר טחון
  • בצל אחד קצוץ
  • צרור כוסברה קצוצה
אופן ההכנה
  • 1

    לטגן בצל ושום להוסיף את.


  • 2

    הבשר הטחון ולערבב עד שהבשר .


  • 3

    משנה צבע להוסיף מלח פילפל וכוסברה.


  • 4

    לשים בצד בנתיים לטגן בצל עם השום .


  • 5

    להוסיף את העגבניות ואת שאר .


  • 6

    החומרים ולאחד עם הבשר ולערבב.


  • 7

    יחד לסנן את הפסטה מהנוזלים ולערבב.


  • 8

    עם הרוטב יאמי טעיםםםם.


1

לטגן בצל ושום להוסיף את.


2

הבשר הטחון ולערבב עד שהבשר .


3

משנה צבע להוסיף מלח פילפל וכוסברה.


4

לשים בצד בנתיים לטגן בצל עם השום .


5

להוסיף את העגבניות ואת שאר .


6

החומרים ולאחד עם הבשר ולערבב.


7

יחד לסנן את הפסטה מהנוזלים ולערבב.


8

עם הרוטב יאמי טעיםםםם.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים