ספר מתכוני פסטה
- קטגוריהפסטה
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
2 כפות גדושות רסק עגבניות מרוכז (28%)
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לבשל את הפסטה 10 דקות עם כף מלח, לסנן ולשטוף.
-
2
רצוי להכין את הרוטב במקביל לבישול הפסטה כדי להוסיף את הפסטה לרוטב מיד לאחר ששוטפים אותה.
-
3
לרוטב:.
-
4
לטגן את השום הכתוש בחמאה כדקה, להוסיף עגבניות מגורדות, רסק ותבלינים ולהמשיך לטגן עוד כדקה תוך כדי ערבוב.
-
5
להוסיף את השמנת המתוקה וכפית קמח תוך כדי ערבוב שלא יווצרו גושים.
-
6
להמשיך לבשל עוד כדקה תוך כדי ערבוב ולהוסיף את הפסטה.
-
7
לפזר מעל פרמז'ן.
1
לבשל את הפסטה 10 דקות עם כף מלח, לסנן ולשטוף.
2
רצוי להכין את הרוטב במקביל לבישול הפסטה כדי להוסיף את הפסטה לרוטב מיד לאחר ששוטפים אותה.
3
לרוטב:.
4
לטגן את השום הכתוש בחמאה כדקה, להוסיף עגבניות מגורדות, רסק ותבלינים ולהמשיך לטגן עוד כדקה תוך כדי ערבוב.
5
להוסיף את השמנת המתוקה וכפית קמח תוך כדי ערבוב שלא יווצרו גושים.
6
להמשיך לבשל עוד כדקה תוך כדי ערבוב ולהוסיף את הפסטה.
7
לפזר מעל פרמז'ן.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים