ספר מתכוני פסטה
- קטגוריהפסטה
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
שש עגבניות קלופות ומגוררות
-
-
-
שש עגבניות שרי חתוכות לחצי
-
-
כף פפריקה / חריף / מתוק לפי טעם
-
-
-
פסטה או ספגטים או כל צורה שאוהבים לא משנה
אופן ההכנה
-
1
מטגנים בצל עם בשר טחון.
-
2
עד שמשנה צבע מוסיפים.
-
3
מלח פילפל מעט פטרוזיליה.
-
4
עוד עשר דקות ושמים בצד.
-
5
בנתיים מכינים סיר עם מים .
-
6
מכניסים את הפסטה שהמים חמים .
-
7
שמים מעט מלח ומבשלים עד למצב .
-
8
של אלדנטה... לא רכה מדי.
-
9
לרוטב.
-
10
לוקחים סיר מטגנים עם מעט שמן.
-
11
בצל אחר כך מוסיפים את השום .
-
12
עגבניות פפריקה אפשר פילפל חריף.
-
13
מי שאוהב לא חובה תבלינים פפריקה.
-
14
ורסק ומלח לבשל על אש נמוכה.
-
15
עד שתתקבל סלסה סמיכה ועשירה.
-
16
ולהוריד מהאש .
-
17
לקחת קערה לישפוך את הפסטה ומעל את רוטב העגבניות ומעל את הבשר הטחון ולערבב ובתאבון טעים ללכת לפי ההוראות יש תוצאות !! .
1
מטגנים בצל עם בשר טחון.
2
עד שמשנה צבע מוסיפים.
3
מלח פילפל מעט פטרוזיליה.
4
עוד עשר דקות ושמים בצד.
5
בנתיים מכינים סיר עם מים .
6
מכניסים את הפסטה שהמים חמים .
7
שמים מעט מלח ומבשלים עד למצב .
8
של אלדנטה... לא רכה מדי.
9
לרוטב.
10
לוקחים סיר מטגנים עם מעט שמן.
11
בצל אחר כך מוסיפים את השום .
12
עגבניות פפריקה אפשר פילפל חריף.
13
מי שאוהב לא חובה תבלינים פפריקה.
14
ורסק ומלח לבשל על אש נמוכה.
15
עד שתתקבל סלסה סמיכה ועשירה.
16
ולהוריד מהאש .
17
לקחת קערה לישפוך את הפסטה ומעל את רוטב העגבניות ומעל את הבשר הטחון ולערבב ובתאבון טעים ללכת לפי ההוראות יש תוצאות !! .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים